Home

  Over ons

Voorintekening

Pers

Contact

Staalboek

bindwijze: hardcover, gebonden
formaat: 22 x 31 cm
uitgave: fullcolor
aantal banden: 4
aantal pagina's: 1380
aantal woorden: 330.000
leesplezier: 33 uur (160 woord/min.)
aantal foto's: 2468 foto's
kijkplezier: 7 uur (10 sec/beeld)
setprijs: € 149,50
gewicht: ± 5 kg
foedraal: € 149,50 (excl boeken)
gewicht: ± 5 kg (excl boeken)
Home

Deze eerste boekenset De Ommelanden maakt deel uit van de reeks Het water verbindt, die een optekening is van een hedendaagse historische reis die in dit deel van het leefgebied heeft plaatsgevonden.

We nemen je een aantal weken mee en maken je deelgenoot van de historische context van datgene wat we nu tegenkomen.
De eerste drie banden bevatten het reisverslag dat op rustig ogende en evenwichtige manier is ingedeeld en afwisselend is vormgegeven. Hierbij is volop de ruimte geboden aan het beeldmateriaal, zodat zonder daadwerkelijk op reis te gaan ook van deze omgeving genoten kan worden.

Bekijk hier de promotiefilm De Ommelanden of op ons YouTube-kanaal


De laatste band is doelbewust als apart naslagdeel vormgegeven, zodat het opengeslagen toegang kan bieden tot extra informatie bij bepaalde onderdelen in het reisverslag.
Om een indruk te krijgen van De Ommelanden hebben we aantal fragmenten online beschikbaar gemaakt, die een mooi beeld geven van dit schitterend boekwerk.

Het enige dat nog ontbreekt is de 'lijst met intekenaren'!

We willen namelijk - zoals in vroegere tijden gebruikelijk was - de intekenlijst opnemen in de vierde band. Hiervoor zullen we je naam en wanneer je dit invult je beroep, ambacht, vak of functie en woonplaats opnemen. Het is geen verplichting, je kunt dit aangeven met de wel / niet keuzebox in het intekenformulier.

Tevens bieden we je de mogelijkheid om een unieke foedraal voor deze set bij te bestellen.
Om een beeld te krijgen hoe zo'n fraaie foedraal met handige ruguitsteekgreep er uit ziet, tonen we hier een voorbeeld. Ideaal om op een tafel te plaatsen of in een roomdivider te presenteren.
De uitvoering van de foedraal wordt verzorgd door Wytze Fopma van Fopmawier.

De voorintekening sluit op 15 december 2021.

We wensen de lezer en kijker veel plezier met dit bijzondere lijvige boekwerk.

Word ook een intekenaar en leg je wensen vast op de Voorinschrijvingspagina van Staalboek, de uitgever. Je bent er dan zeker van dat er binnen afzienbare tijd ook een exemplaar voor jou beschikbaar is.