Home

  Over ons

Voorintekening

Pers

Contact

Staalboek

Voorintekening

Deze eerste boekenset getiteld De Ommelanden maakt deel uit van de reeks Het water verbindt, die een opstekening is van een hedendaagse historische reis die in dit deel van het leefgebied heeft plaatsgevonden.

bindwijze: hardcover, gebonden
formaat: 22 x 31 cm
uitgave: fullcolor
aantal banden: 4
aantal pagina's: 1380
aantal foto's: 2468 foto's
setprijs: € 149,50
gewicht: ± 5 kg
Bekijk de fragmenten van de 4 banden
Inkijkexemplaar Om een indruk te krijgen van De Ommelanden hebben we aantal fragmenten online beschikbaar gemaakt, die een mooi beeld geven van dit schitterend boekwerk.

Lijst met intekenaren Het enige dat nog ontbreekt is de 'lijst met intekenaren'!
We willen namelijk - zoals in vroegere tijden gebruikelijk was - de intekenlijst opnemen in de vierde band. Hiervoor zullen we je naam en wanneer ingevuld je beroep, ambacht, vak of functie en woonplaats opnemen. Het is geen verplichting, je kunt dit aangeven met de wel / niet keuzebox.

Ter illustratie enkele historische voorbeelden uit de volgende boeken:

Natuurlyke historie voor kinderen (1781)
Naauwkeurige beschryving der overstroomingen (1785)
Afbeeldingen der artseny-gewassen (1796)
Het leven en de daden van Maurits (1832)

Maar ook recent verschenen er al weer titels met een 'lijst met intekenaren', zoals De Bilt in kaart gebracht (2012) en Middelburg : Gezicht van de stad (2017).

Boekpresentatie Verder kun je aangeven of je bij de zeer interessante boekpresentatie "ergens nabij het Reitdiep" aanwezig wilt zijn en daar je boekenset (met eventuele handtekening) in ontvangst wilt komen nemen.

foedraal: € 149,50 (excl boeken)
gewicht: ± 5 kg (excl boeken)
Foedraal Tevens bieden we je de mogelijkheid om een unieke foedraal voor deze set te bestellen. Deze heeft een handige ruguitsteekgreep en is ideaal om op een tafel te plaatsen of in een roomdivider te presenteren.
De uitvoering wordt verzorgd door Wytze Fopma van Fopmawier.

Voorintekening De voorintekening sluit op 15 december 2021. Nadat de drukker gereed is, zullen we je per mail informeren over de boekpresentatie, betaling en bezorging.
Word ook een intekenaar en leg je wensen vast op de voorinschrijvingspagina van Staalboek, de uitgever. Je bent er dan zeker van dat er binnen afzienbare tijd ook een exemplaar voor jou beschikbaar is.